back

News

Jun 16, 2016

High Growth Summit

Frank Bakker, Managing Director van Contronics zal tafelgast zijn bij het High Growth Summit van Porth4growth op vrijdag 24 juni 2016. INTERVIEW

High Growth Summit 2016: Klein helpt Groot

 

In januari 2016 heeft Koningin Maxima, in het kader van NLGroeit, Ondernemend Nederland uitgedaagd om meer groeibedrijven te realiseren. 5% meer bedrijfsgroei betekent 60.000 nieuwe banen en een toename van de toegevoegde waarde van € 3 miljard.

 

De groep ambitieuze ondernemers pakt deze handschoen op met een uniek programma ‘Klein helpt Groot’. Vanuit de gedachte dat we vooral samen – grote en kleine organisaties – veel kunnen bereiken en dat we met praktische, eenvoudig uit te voeren acties echte stappen vooruit kunnen maken. Op 24 juni wordt dit programma gelanceerd tijdens het High Growth Summit in Hotel de Bilderberg. Wij nodigen jou, als ambitieuze groeiondernemer, van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

 

Voor het eerst zijn de rollen omgekeerd. Waar voorheen vaak sprake was van initiatieven waarbij het grootbedrijf ondernemers hielp, draaien we dat nu om.

Zoals ook blijkt uit de analyse onder de High Growth Awards deelnemers laat de groep van ambitieuze groeiondernemers bijzondere prestaties zien. Durf, ondernemerschap, marktgerichtheid en ambities zijn kenmerkend voor deze ondernemers. Het zijn deze eigenschappen waarmee we graag managers en medewerkers van het grootbedrijf inspireren. Daarmee brengen we ook een wederzijdse kennis- en ervaring uitwisseling op gang waar jullie als ondernemers weer van kunnen leren.  

 

Wat kan je nog meer verwachten:

Ook verzorgen ondernemers uit onze achterban een co-creatie sessie met 4 van de aanwezige grote organisaties. We hebben zeer actuele thema’s gekozen:

  • Marketing communicatie
  • ICT als groeidriver
  • Leider en team
  • Internationalisatie

 

Wat levert het op?

  • Topmensen uit de grote organisaties, topondernemers en politici spreken over trending topics en ontwikkelingen op het gebied van financiering en internationalisatie

 

Schrijf je in via http://highgrowthsummit.nl/aanmelden/